Coronavirus – Mondzorg Presikhaaf – Arnhem

Coronavirus

Vanaf dinsdag 28 april 2020 hervatten wij de reguliere mondzorg weer. Wij volgen daarmee de adviezen op van de brancheorganisatie en het RIVM.

Hiervoor hebben wij wel uw medewerking nodig:

Gedurende deze weken hebben we zeker niet stilgezeten. Wij hebben deze tijd benut om binnen onze praktijk verdere aanpassingen en maatregelen door te voeren, zodat we u met een gerust hart kunnen blijven behandelen.

Regels in verband met het Corona virus:

  • We vragen u om alleen naar de praktijk te komen; als het echt niet anders kan, er mag maximaal 1 begeleider meekomen;
  • We verzoeken u vriendelijk niet eerder dan 5 minuten voor uw afspraak zich te melden bij de receptioniste en in de wachtkamer plaats te nemen. Alleen toegang tot de praktijk indien u een afspraak heeft;
  • Bij de ingang van onze praktijk hangt een dispenser met handdesinfectie. We verzoeken u direct bij binnenkomst deze te gebruiken en uw handen te desinfecteren. Raak daarna uw gezicht en telefoon niet meer aan!
  • Houd in de wachtkamer voldoende afstand (1,5 meter) tot andere patiënten en onze medewerkers. Uitgezonderd gezinnen;
  • De tijdschriften, kranten en het speelgoed zijn uit de wachtkamer verwijderd;
  • Het toilet en de poetsruimte zijn niet toegankelijk;
  • Uw behandelaar haalt u op voor de behandeling en zal u verdere instructies geven;
  • Indien het bij het maken van een vervolgafspraak druk is aan de balie, kunt u ook aangeven dat u uw vervolgafspraak per e-mail van ons wilt ontvangen.

Al deze maatregelen zijn erop gericht om de 1,5 meter afstand in de praktijk zoveel mogelijk in acht te nemen. U ontvangt een mail ter herinnering aan uw afspraak, leest u deze gehele mail, dit in verband met maatregelen die wij treffen ter voorkoming van verspreiding van het corona virus.

Mocht u of één gezinslid symptomen van het coronavirus hebben, zoals hoesten, niezen, loopneus, keelpijn en koorts, én een acute tandheelkundige klacht: neem dan eerst contact op met de praktijk en kom niet naar de praktijk. Dit alles natuurlijk om mogelijke verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Heeft u vragen over een (lang)lopende behandeling neem dan contact op met de praktijk. Ook overige vragen over uw behandeling kunt u per e-mail sturen naar info@mondzorgpresikhaaf.nl.

We rekenen op uw begrip!